Engelse pers eens over prestatie Lukaku in Rode Duivels tegen Engeland

Engelse pers eens over prestatie Lukaku in Rode Duivels tegen Engeland

27 maart - 18:27
4

Na een teleurstellend gelijkspel tegen Ierland waren de Rode Duivels vastberaden om hun reputatie te herstellen tegen Engeland op Wembley. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. De Britse pers werpt ook haar blik op de prestatie van de Duivels.

De Engelse pers was het er allemaal over eens: Romelu Lukaku en Youri Tielemans waren de twee uitblinkers op het veld bij de Belgische nationale ploeg. De een heeft een verleden in Engeland, de ander speelt nog steeds in de Premier League

Sky Sports focust liever op de matte prestatie van de Three Lions dan op de wedstrijd van de Duivels. "Engeland was erg wankel achterin”, vat de sportzender samen. De ploeg van Southgate kwam dicht bij een nieuwe nederlaag tegen een team in de top 10 van de FIFA-ranking. Engeland blijft een van de favorieten bij de Euros, maar zal dit toernooi verlaten met een hoop vraagtekens boven hun hoofd” besluit Sky Sports.

Ook de misser van Dodi Lukebakio was een gespreksonderwerp na de wedstrijd. The Guardian beschouwt het als het echte keerpunt van de wedstrijd. "Hij had moeten scoren uit die beweging en gleed de bal langs Pickford, maar hij schoot ruim over. We dachten dat het geen effect zou hebben, maar Bellingham ging door”, aldus de krant. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.