'Anderlecht zet er vaart achter en brengt eerste bod uit op transfertarget''

'Anderlecht zet er vaart achter en brengt eerste bod uit op transfertarget''

23-12-2016 08:39
2

Anderlecht gaat zich tijdens de komende transferperiode versterken met een spits. De Brusselaars hebben het huiswerk af en hebben een eerste bod uitgebracht op de eerste naam op het verlanglijstje. 

Paars-wit werd al enige tijd in verband gebracht met Mikael Ishak van het Deense Randers FC. Deense bronnen melden dat beide clubs de onderhandelingen zijn gestart na een openingsbod uit Brussel. Anderlecht heeft naar verluidt een half miljoen euro geboden op de 23-jarige Zweed, die dit keer seizoen negen keer raak schoot in achttien matchen. Randers FC wil de sterkhouder echter niet zonder slag of stoot laten.

Randers lijkt dan ook niet akkoord te gaan met 500.000 euro, ook al ligt de viervoudig international enkel vast tot en met de zomer van 2017. Een deal in januari is voor de club de enige manier om nog een transfersom te ontvangen voor Ishak en Randers zou naar verluidt het onderste uit de kan willen halen. Ishak moet bij Anderlecht de opvolger worden van Hamdi Harbaoui, die vanwege een gebrek aan speeltijd al na een half jaar lijkt te vertrekken uit het Astridpark.