Antwerp zet Tubeke makkelijk opzij dankzij Owusu

30-10-2016 14:22

Royal Antwerp FC heeft zijn eerste driepunter te pakken onder het nieuwe trainersduo John Bico – David Gevaert. The Great Old won op de Bosuil met 2-0 van Tubeke dankzij twee doelpunten van William Owusu.

De thuisploeg nam de sterkste start en kwam na een paar minuten al dreigen. Het schot van Stephen Buyl zeilde echter naast. Geoffry Hairemans mocht tweemaal volledig vrij uithalen, maar zijn schoten gingen over en naast.

Kort na de pauze mocht Antwerp eindelijk juichen. Owusu kopte een hoekschop van Hairemans overhoeks binnen. Enkele minuten nadien kon Buyl de wedstrijd beslissen, maar hij faalde oog in oog met de Tubeke-doelman.

Geen nood voor Antwerp, want even later mochten de boeken toch dicht. Uitblinker Owusu knalde de 2-0 binnen na een nieuwe assist van Hairemans. Antwerp staat na deze zege een beetje steviger op de derde plaats in de Proximus League.