Kristinsson kent opdracht: ''Nieuw contract als we bij de eerste 10 eindigen''

Kristinsson kent opdracht: ''Nieuw contract als we bij de eerste 10 eindigen''

28-10-2016 14:26
1

Runar Kristinsson werd vrijdag voorgesteld als de nieuwe hoofdcoach van Lokeren. De 47-jarige IJslander is de opvolger van de woensdag vertrokken Georges Leekens. Kristinsson tekende een contract tot het einde van het seizoen en heeft een duidelijk afspraak met het bestuur over de doelstelling.

Kristinsson moet de Waaslanders zo snel mogelijk uit de gevarenzone loodsen en bij de eerste tien eindigen. Dan is hij de ex-speler van de club ook verzekerd van een langer verblijf. "De club wil me een nieuw contract geven als we bij de eerste tien eindigen. Ik vrees er niet voor dat we dit niet doen. Ik denk dat wij dat kunnen doen", zei hij in een reactie tegenover Sporza.

De nieuwe coach is tevreden over het spelersmateriaal en wil flink aan de slag gaan. ''Ik heb al een goed gesprek gehad met mijn assistenten. Ik weet dat hier veel goeie spelers zijn. We moeten gewoon iedereen iets harder laten werken op het trainingsveld en iedereen op zijn beste niveau laten spelen'', is hij duidelijk over zijn bedoelingen.