KV Mechelen verslaat Moeskroen en staat terug tussen de mensen

22-10-2016 21:50
1

Na een gelijkspel en drie nederlagen heeft KV Mechelen nog eens kunnen winnen. Op de elfde speeldag van de Jupiler Pro League won het met 2-0 van Moeskroen. Meteen de eerste zege voor Yannick Ferrera als trainer van Malinwa.

De spelers van Moeskroen begonnen niet ideaal aan de partij. Ze hadden immers een tijdje in de file gestaan op weg naar Mechelen. Toch hielden Les Hurlus in de eerste helft stand. KV Mechelen had de betere kansen, maar scoren lukte niet. Croizet en Kolovos lieten de kansen onbenut. Verder dan een beetje counteren kwamen de bezoekers niet.

Meteen na de rust claimde KV Mechelen een strafschop, maar de actie van doelman Delac bleef onbestraft. Iets na het uur kwam de thuisploeg dan toch op voorsprong. Na een corner opende Croizet de score. Een kwartier voor het einde besliste Kolovos de partij, 2-0. Een mooie score voor Rits, die zijn 100e wedstrijd speelde in de Jupiler Pro League.

Door de zege telt KV Mechelen nu 15 punten en staat het (voorlopig) 11e in de stand. Moeskroen blijft met 10 punten achter op de 11e plaats.