Vanhaezebrouck maakt zich zorgen: Ik zal mijn kern volledig moeten uitputten

Vanhaezebrouck maakt zich zorgen: "Ik zal mijn kern volledig moeten uitputten"

29-09-2016 21:49

AA Gent heeft donderdag eenvoudig van Konyaspor gewonnen. De Buffalo’s haalden het met 2-0 van de Turken. Na de wedstrijd was Hein Vanhaezebrouck tevreden over de eerste helft. De tweede helft van zijn ploeg kon de trainer van AA Gent een pak minder bekoren.

"We hebben gedaan wat we moesten doen. Voor de rust was het heel goed. Ik moest toch een paar nieuwe jongens in de ploeg zetten en die hebben het goed gedaan. Na de eerste helft was het 2-0, maar dat had nog meer moeten zijn", aldus Vanhaezebrouck tegenover Sporza.

Na de rust zakte AA Gent wat in. "Na de pauze wil je dan wat meer controleren, maar ik ben echt niet tevreden over onze prestatie voorin. We waren te weinig aanwezig, niet balvast, zetten geen druk op de bal,... Defensief maakten we, letterlijk, een aantal slippertjes, maar de verdediging heeft zich wel bewezen."

AA Gent moest wel nog twee tegenslagen verwerken. "Saief en Milicevic vallen uit. Ik weet niet hoe ernstig de blessure is. We hebben niet veel tijd om te recupereren voor de wedstrijd tegen Club. Ik zal mijn kern volledig moeten uitputten."