'Volgende coach moet vrezen voor job: eersteklasser sprak al met twee coaches'

'Volgende coach moet vrezen voor job: eersteklasser sprak al met twee coaches'

12-09-2016 07:24

Royal Excel Moeskroen kreeg zaterdag in eigen huis een pak slaag van nieuwe leider Zulte Waregem: 1-5. De ploeg pakte slechts 3 op 18 en staat daarmee op de voorlaatste plaats. Coach Glen De Boeck moet vrezen voor zijn job.

Moeskroen denkt volgens Het Laatste Nieuws aan een trainerswissel, want volgens de krant sprak het bestuur al met Mircea Rednic en José Riga, twee ex-coaches van Standard Luik. Algemeen directeur Paul Allaerts ontkent dat De Boeck in de cruciale zone zit. "De Boeck blijft zéker onze coach. Onze start is matig, maar er is geen reden om het werk van De Boeck in twijfel te trekken. Het is belangrijk dat hij zich, samen met de staf, sereen kan voorbereiden op de match tegen Westerlo'', zo laat hij weten aan de krant.

Westerlo staat laatste met slechts één punt en dus wordt deze match voor beide ploegen al een zespuntenwedstrijd. De Boeck blijft rustig onder de geruchten over zijn positie. ''Vragen daarover moet je niet aan mij stellen. Ik lig er ook niet wakker van. Ik kan mijn job enkel vol overgave doen. Volgens mij leveren we hier goed werk, maar die fouten moeten eruit. Dat gebeurt te veel."