'Antwerp wil uitpakken met de komst van Kroatische WK-ganger'

'Antwerp wil uitpakken met de komst van Kroatische WK-ganger'

23-08-2016 09:36

Antwerp FC lijkt zijn nieuwe doelman gevonden te hebben. The Great Old wil ook stevig uitpakken. Zo is de club zo goed als rond met de Kroatische doelman Oliver Zelenika van Dinamo Zagreb.

Bij Antwerp wil men er absoluut alles aan doen om te promoveren. De club lijkt te beseffen dat versterking nodig is. Vooral in doel. Volgens Het Nieuwsblad wordt de nieuwe nummer één bij The Great Old Zelenika. Een 23-jarige Kroaat die uitkomt voor Dinamo Zagreb.

De linksvoetige doelman werd de voorbije seizoenen telkens uitgeleend aan ploegen zoals NK Rudes en NK Lokomotiva. Ook dit seizoen krijgt hij waarschijnlijk geen speeltijd. Hij mag dus vertrekken en daar wil Antwerp van profiteren. Het is van plan om de Kroaat aan te trekken. Het is nog onduidelijk of het om een definitieve transfer of een uitleenbeurt gaat.

In Kroatië is Zelenika zeker geen kleine naam. De doelman kon zelfs de Kroatische bondscoach al overtuigen van zijn kwaliteiten. In 2014 mocht Zelenika mee naar het WK in Brazilië, in actie kwam hij echter niet. Hij was er enkel bankzitter.