Heeft Depoitre zijn laatste wedstrijd voor AA Gent gespeeld?

Heeft Depoitre zijn laatste wedstrijd voor AA Gent gespeeld?

07-08-2016 22:43

Heeft Laurent Depoitre zijn laatste wedstrijd voor AA Gent gespeeld? Na de match leek het in ieder geval wel zo. Hij werd door zijn medespelers naar voor geduwd, misschien wel voor een laatste eresaluut.

Opmerkelijk beeld na de wedstrijd: de targetspits van AA Gent mocht van zijn teammaats al het applaus aannemen. Het laatste applaus bij Gent? Daar leek het wel op, maar trainer Hein Vanhaezebrouck houdt de boot nog af. In een interview aan Sporza doet hij alsof zijn neus bloedt. "De supporters zongen hem toe? Ach, dat is normaal na een goeie wedstrijd", luidde zijn korte reactie op dit opmerkelijke tafereel.

Depoitre aast al een tijdje op een transfer, hij heeft alle contractvoorstellen van Gent consequent geweigerd. AA Gent hoopt dat het captain Sven Kums dit seizoen kan houden, maar over Depoitre maakt het zich al een tijdje geen illusies meer. Nu lijken de teammaats van Depoitre in elk geval iets meer te weten over een nakend vertrek. Toch kan het ook iets heel anders betekenen: sommige bronnen beweren juist dat hij een nieuw contract heeft getekend.