De Boeck is ongerust: ''Er zijn helaas nog niet veel transfers gerealiseerd''

De Boeck is ongerust: ''Er zijn helaas nog niet veel transfers gerealiseerd''

26-07-2016 15:22

Royal Excel Moeskroen wist onder Glen De Boeck in de Eerste Klasse te blijven. De coach verlengde zijn contract, maar wilde wel versterkingen krijgen. Dat gaat niet rap genoeg naar zijn mening. De Boeck is ongerust na de voorbereiding.

De 44-jarige trainer mocht deze zomer tot op heden zes spelers verwelkomen: Simon Diédhiou, Stefan Simic, Mërgim Vojvoda, Alen Saric-Hodzic, Luka Stojanovic en Jérémy Huyghebaert. Hij riep in de media al diverse malen om meer versterking. De Boeck is nog altijd niet tevreden. "De redding was er al in april en drie maanden later zijn helaas nog niet veel inkomende transfers gerealiseerd. Van de nieuwkomers zijn er maar een paar die meteen in de basiself kunnen staan.''

De Boeck klaagt ook over de samenstelling van zijn kern. ''Offensief zit het goed, maar defensief hebben we nog te weinig. Teddy Mézague, Jean-Pierre Castelletto en Mustapha Oussalah zijn weg. Noë Dussenne hoop ik te kunnen houden, maar dan nog moet er achteraan zeker nog volk bij'', klinkt het.

Dinsdag werd bekend dat de Henegouwers interesse hebben in Michaël Heylen. Moeskroen wil de verdediger van Anderlecht graag voor een seizoen huren. Heylen lijkt echter voorlopig niet te mogen vertrekken.