Vanden Borre krijgt heel goed nieuws van coach Weiler

Vanden Borre krijgt heel goed nieuws van coach Weiler

21-06-2016 10:32

Anderlecht is er afgelopen seizoen niet in geslaagd om Anthony Vanden Borre te verkopen, en het enfant terrible krijgt dit seizoen zelfs een nieuwe kans onder René Weiler. Die geeft aan dat iedereen een kans krijgt, maar kent de situatie met VDB wel.

Weiler is niet bang om de werken met de rechtsachter, als hij zich gedraagt zal hij geen problemen krijgen. “Iedereen vertrekt vanaf nul. Natuurlijk weet ik dat sommigen het vorig jaar lieten hangen, maar ze kunnen dat rechtzetten. Gun me wel wat tijd om alle spelers te leren kennen, alsook de Belgische competitie. Want daar weet ik nog niet zoveel van. Dan pas kan ik zien welke versterkingen nog nodig zijn", staat te lezen in Het Belang Van Limburg.

Manager Herman Van Holsbeeck bevestigt dat Weiler carte blanche krijgt bij Anderlecht, de toekomst van Vanden Borre hangt volledig af van de Zwitserse coach. "Iedereen begint onder Weiler met een propere lei. Hij beoordeelt op training het potentieel van de kern. Na een bepaalde tijd zal de coach dan mee bepalen wie er mag blijven en wie niet", aldus Van Holsbeeck.