'Hasi kan Anderlecht verlaten voor heel lucratief aanbod'

'Hasi kan Anderlecht verlaten voor heel lucratief aanbod'

04-03-2016 10:29
4

Opmerkelijk bericht vanuit Turkije: Galatasaray is op zoek naar een nieuwe trainer, en die zou het in België hebben gevonden. De Turken willen naar verluidt in zee gaan met Besnik Hasi.

De Turkse nieuwssite Sabah pakt uit met dit nieuws. Galatasaray wil verder met een jonge, ambitieuze coach die toch al iets bewezen heeft, Hasi past mooi in dat profiel. Anderlecht heeft vorig jaar nog tegen Galatasaray gespeeld in de Champions League, zo hebben de Turken Hasi leren kennen. 

Er moet in ieder geval iets drastisch gebeuren bij de club, want de fiere topclub staat voorlopig maar vijfde in de Turkse Super Lig. Bovendien is de club voor een jaar verbannen uit de Europese competities, wat ook niet goed is voor de groei van de club.

Bij Galatasaray kan Hasi in ieder geval werken met heel wat bekenden, onder meer Ryan Donk, Lukas Podolski, Wesley Sneijder en Jason Denayer liggen er momenteel onder contract. Het is echter heel onwaarschijnlijk dat Anderlecht hem nu laat gaan, want het vertrouwen in de coach begint net terug te komen.