'Rigoureuze Real-schoonmaak: tien spelers weg waaronder dure topspelers'

'Rigoureuze Real-schoonmaak: tien spelers weg waaronder dure topspelers'

04-03-2016 09:27

Real Madrid is van plan om aankomende zomer de bezem eens flink door de selectie te halen. Het rigoureuze gaat waarschijnlijk ten koste van onder meer Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Pepe, James Rodriguez en Toni Kroos.

Het Catalaanse Sport meldde al dat Ronaldo en Ramos een transferverzoek hadden ingediend. Nu komt hetzelfde medium met een verhaal over het feit dat Real-president Florentino Perez schoon schip wil maken en Ronaldo, Ramos, Pepe, James, Kroos, Alvaro Arbeloa, Isco, Casemiro, Danilo en Jese Rodriguez wil verkopen. Ronaldo zou voor zestig miljoen euro te koop staan, terwijl Ramos twintig tot 25 miljoen moet kosten.

In totaal hoopt De Koninklijke een astronomisch bedrag te vangen voor alle vertrekkende spelers, zodat de club diverse topspelers kan kopen. David de Gea, Eden Hazard, Paul Pogba en Robert Lewandowski worden genoemd. Real wacht dan ook bijzonder drukke transferzomer met het nodige vuurwerk, als we de Catalaanse sportkrant mogen geloven. De geruchten gaan in ieder geval als een lopend vuurtje.