Club Brugge zet zijn zinnen op boomlange targetspits

Club Brugge zet zijn zinnen op boomlange targetspits

26-01-2016 10:15

Club Brugge gaat in deze transferperiode toch nog op zoek naar nieuw bloed. Coach Michel Preud'homme gaf aan dat de kern compleet is, maar nu zoekt club nog een extra profiel: een targetman.

Met Jelle Vossen en Abdoulay Diaby heeft Club twee spitsen die aan de lopende band scoren, maar geen van beiden is echt sterk in de duels. Het bestuur zoekt volgens Het Laatste Nieuws dan ook een steviger type, een spits die de bal kan bijhouden. Normaal gezien had Leandro Pereira die spits moeten worden, maar de Braziliaan viel in zijn eerste maanden nogal tegen. Hij maakte nog geen enkel doelpunt voor Blauw-Zwart en viel ook nog uit tijdens de winterstage.

In makelaarskringen valt te horen dat Club deze week nog zo'n type wil halen, en die spits moet natuurlijk direct inzetbaar zijn. Het liefst zou Club iemand hebben die de Belgische competitie al kent, zodat het niet moet afrekenen met een lange aanpassingsperiode. De vraag is echter of dat gaat lukken, want dat profiel ligt natuurlijk niet meteen voor het grijpen.