Nog meer zorgen voor Anderlecht en Defour: langere inactiviteit dreigt

Nog meer zorgen voor Anderlecht en Defour: langere inactiviteit dreigt

18-01-2016 16:24

Er was zondagnamiddag geen Steven Defour te bespeuren op het wedstrijdblad van Gent-Anderlecht. De middenvelder was bijna hersteld van zijn enkelblessure, maar herviel vrijdag tijdens een training opnieuw. Er wordt gevreesd dat Defour ook de match tegen Charleroi zal missen.

Defour liep de blessure op tijdens het trainingskamp in La Manga. Hij vloog meteen over naar België om zich te laten verzorgen. Normaal geraakte hij fit voor zondag, maar vrijdag herviel hij in zijn blessure. Hasi zei na de verliespartij tegen Gent het volgende: "We gaan maandag zien hoe ernstig de blessure is, maar het is dus nog lang niet zeker of Defour fit zal geraken voor het duel met Charleroi", liet Hasi optekenen in Het Nieuwsblad

"We gaan zeker geen risico's nemen met Defour, want we willen hem geen vijf of zes weken kwijt zijn", vervolgt de Anderlecht-coach. "Steven is sowieso al een speler die honder procent fit moet zijn om goed te presteren." Hasi kan dus opnieuw beginnen puzzelen, want ook Leander Dendoncker zal er tegen Charleroi nog niet bij zijn.