De strijd barst los: Belgische topclubs willen Kosanovic bij Malinwa losweken

De strijd barst los: Belgische topclubs willen Kosanovic bij Malinwa losweken

31-12-2015 07:37

Milos Kosanovic heeft de ploegen voor het uitkiezen. Zowat alle Belgische topclubs hengelen naar de diensten van de centrale verdediger van KV Mechelen. Ook het buitenland lonkt voor de Serviër, maar hij zou het liefst in België blijven.

Standard is op dit moment het concreets om Kosanovic over te nemen. De centrale verdediger moet centraal achterin met Alexander Scholz een droomkoppel vormen bij de Rouches. De Luikenaren brachten deze week al een eerste bod uit, maar dat was ontoereikend voor Malinwa. Mechelen wil graag boter bij de vis. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Als Kosanovic voor het geld wil kiezen, heeft hij ook de optie om naar Turkije te vertrekken. Bursaspor en Sivasspor houden zijn situatie in de gaten, maar Fenerbahçe is bereid om een inspanning te doen. Kosanovic (en zijn gezin) zouden echter een langer verblijf in België verkiezen.

Belgische topclubs

Kosanovic kan ook nog voor Club Brugge en Anderlecht kiezen. Blauw-Zwart zoekt wellicht een vervanger voor Oscar Duarte en richt de pijlen op Kosanovic en Benoit Poulain. Michel Preud'homme heeft een voorkeur voor Kosanovic. Bij Anderlecht is Besnik Hasi dan weer een grote fan van de Serviër, maar het bestuur zoekt eerst nog een nieuwe rechtsback en flankaanvaller.