Prestaties Club Brugge bewijzen het ongelijk van het eigen bestuur volgens Joos

Prestaties Club Brugge bewijzen het ongelijk van het eigen bestuur volgens Joos

2 mei - 11:20 Laatste update: 11:21
10

Club Brugge doet het uitstekend in Europa. Donderdagavond mag het team van Nicky Hayen de eerste stap naar de finale van de Conference League proberen te zetten. Fiorentina is dan de tegenstander. Filip Joos heeft respect voor Club Brugge.

Joos denkt dat donderdagavond veel Belgische voetbalfans voor de buis gekluisterd zitten. ''Volgens mij gaan er straks heel veel Belgische fans die geen Club-fan zijn, naar de matchen tegen Fiorentina kijken'', vertelde Joos bij 90 Minutes.

De analist heeft respect voor Club Brugge. ''Gewoon omdat je het gevoel hebt: het is toch knap dat iemand uit onze competitie dit presteert. En dat ondanks dat er soms gezaagd wordt over onze play-offs'', zei Joos.

De vorm van de competitie pakt goed uit voor Club Brugge, dat in de Play-Offs uitstekend presteert. ''Volgens mij is dit zelfs een positief gevolg van ons competititieformat. Club zou op die manier eigenlijk een beetje het ongelijk van zijn eigen bestuur bewijzen", aldus Joos.

Club Brugge speelt zondag alweer tegen Royal Antwerp FC, vlak na de wedstrijd tegen Fiorentina van donderdagavond.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.