Mannaert blikt vooruit naar 2016: Misschien doen we nog iets op de transfermarkt

Mannaert blikt vooruit naar 2016: "Misschien doen we nog iets op de transfermarkt"

27-12-2015 16:52

Club Brugge sloot zaterdag het kalenderjaar af met een 1-4 overwinning op het veld van KV Kortrijk. De spelers krijgen nu even rust, maar in de bestuurskamers gaat het werk door. Voor directeur Vincent Mannaert breekt met de jaarwisseling een nieuwe transferperiode aan.

"Er zijn nog wat transferdossiers hangende. Het bekendste dossier is dat van Vazquez. Dat is nog niet afgerond, maar er wordt aan gewerkt de komende dagen", aldus Mannaert tegen Sporza.

"Het zou kunnen dat we zelf nog iets doen op de transfermarkt, maar het zal niet veel zijn. Het zal ook van de stage afhangen. Een aantal spelers komen terug uit blessure en anderen hadden een aanpassingsperiode nodig zoals Pereira of Agu. We zullen samen met de coach een evaluatie van de situatie maken en dan proberen de juiste beslissing te nemen."

Volgens Mannaert moet Blauw-Zwart vooral de wisselvalligheid uit het spel halen. Club ging dit seizoen immers al zeven keer onderuit. "Die wisselvalligheid moeten we uit ons spel en uit onze resultaten zien te halen. Zeker tegen rechtstreekse concurrenten hebben we te veel verloren", stelt Mannaert.

"Ik heb wel vertrouwen dat we dat kunnen. Meunier, Gedoz en Engels hebben de voorbereiding niet kunnen meemaken en Refaelov stond heel lang langs de lijn. Dat zij nu wel de stage zullen meemaken moet de regelmaat en resultaten ten goede komen."