Zidane strooit met lof naar België en is vooral gecharmeerd door één speler

Zidane strooit met lof naar België en is vooral gecharmeerd door één speler

12-11-2015 21:31

Bij de voorstelling van de nieuwe Adidas-truitjes was er één bijzondere aanwezige: niemand minder dan Zidédine Zidane. De ex-vedette van Real Madrid en Juventus liet zich uit over de kansen van België op het EK en over zijn boontje voor Eden Hazard. Dat staat te lezen in Het Nieuwsblad.

Zinédine Zidane onderschat de kansen van de Belgen zeker niet op het EK in zijn eigen land. "Ze kunnen zeker een belangrijke rol spelen op het EK", zegt Zidane. "Ze hebben een lichting met fantastische spelers en een coach die met zijn eigen filosofie de ploeg doet draaien. België is één van de landen die het beste voetbal speelt. In de oefenwedstrijd van juni in het Stade de France maakten ze echt indruk op mij."

De vroegere spelmaker van de nationale ploeg geeft ook aan dat hij erg gecharmeerd is door één speler. "Ik ben echt een fan van Hazard", geeft Zidane toe. "Hij bezorgt mij het meeste plezier als de Belgen spelen. Hij kampt momenteel met een dipje, maar hij heeft nog een half jaar om zijn beste vorm terug te vinden. Ik ben er zeker van dat Eden er zal staan op het EK", besluit de Franse legende.