Vreemde zaak: nieuwe spits van STVV denkt dat hij contract tekent bij... Standard
Dompé denkt dat hij Luikenaar is

Vreemde zaak: nieuwe spits van STVV denkt dat hij contract tekent bij... Standard

27-06-2015 07:22

Vrijdag rondde Sint-Truiden de transfer van Jean-Luc Diarra Dompé af. De talentvolle negentienjarige Franse belofteninternational tekende een contract voor drie seizoen op Stayen. Bij zijn transfer was er wel nog wat onduidelijkheid. De jonge flankaanvaller kondigde op zijn eigen sociale media namelijk aan dat hij een contract had getekend bij... Standard.

"Ik teken een contract bij Standard", klinkt het op zijn sociale media. "Daarna word ik meteen uitgeleend aan STVV." Bij STVV valt men alvast uit de lucht bij de uitspraken van Dompé. "De overeenkomst met Dompé heeft nochtans niets te maken met Standard", zegt manager Philippe Bormans aan Het Nieuwsblad.

"Ik begrijp zelf niet goed vanwaar de link gelegd wordt en wat zijn entourage hem beloofd heeft. En dus ga ik dit snel uitklaren met zijn makelaar. Ik heb gesproken met zowel Dompé zelf als zijn manager, zij weten goed welk contract zij voor zich kregen", zegt hij. Dat Dompé zelf wat in de war is, valt enigszins te begrijpen. Roland Duchâtelet, de ex-voorzitter van Standard, was ook lang eigenaar van STVV en heeft altijd nog een goede link gehad met de Truienaren.