Ophef rond Club Brugge-voorzitter blijft voortduren, Moeskroen dient klacht in
Klacht tegen Verhaeghe

Ophef rond Club Brugge-voorzitter blijft voortduren, Moeskroen dient klacht in

03-03-2015 22:16

Bart Verhaeghe, voorzitter van Club Brugge en occasioneel bezoeker van de scheidsrechter in diens kleedkamer, bood maandag zijn excuses aan voor zijn 'verboden' gesprek met de scheidsrechter tijdens de rust van Club Brugge - Moeskroen. Excuses aanvaard en iedereen terug vriendjes, zou je denken, maar neen.

Bij Royal Mouscron Péruwelz denken ze daar anders over. De fusieclub kan niet lachen met het onderonsje van Verhaeghe met scheidsrechter Christof Dierick en dient een klacht in tegen de voorzitter van Club. Hoewel Verhaeghe bezwoer dat hij met Dierick enkel over de blessure van Vazquez heeft gesproken voelen ze zich bij Moeskroen bedot én het feit blijft dat Verhaeghe niets te zoeken had in die kleedkamer, zo stelt ook het bondsreglement uitdrukkelijk.

Aan de uitslag (Club won met 3-0) kan niets meer veranderd worden, maar bij Moeskroen is het ze daar blijkbaar niet om te doen. Bij monde van voorzitter Edward Van Daele werd verklaard dat de Henegouwers "aangedaan zijn en zich verplicht voelen te reageren betreffende hun belangen in het dossier", zo meldt sudinfo.be. De vraag blijft wat Moeskroen te winnen heeft bij een mogelijk schorsing van Verhaeghe,