Update: Definitieve streep door restant wedstrijd Estoril - PSV door noodweer
UEFA wil wedstrijd uit laten spelen

Update: Definitieve streep door restant wedstrijd Estoril - PSV door noodweer

27-11-2014 22:30
13

De tweede helft van het duel tussen Estoril en PSV in de Europa League is donderdag vanwege overvloedige regenval in de Portugese badplaats uitgesteld. De grasmat van het kleine stadion is door aanhoudende buien even onbespeelbaar geworden. Het stond op dat moment 3-2 voor de thuisploeg.

Het is nog niet duidelijk of het duel donderdag nog hervat kan worden. De Europese voetbalbond UEFA hoopt daar wel op, omdat het erg moeilijk is om andere data te vinden voor Europese wedstrijden vanwege de overvolle voetbalkalender. PSV ontvangt zondag Feyenoord in het eigen Philips-stadion.

Update 22.30: Wedstrijd definitief gestaakt
De wedstrijd tussen Estoril en PSV wordt donderdagavond niet meer uitgespeeld. Vanwege een wolkbreuk is het veld in Estoril volstrekt onbespeelbaar gevonden, erkende ook de UEFA. Het is de bedoeling dat de tweede helft vrijdag alsnog wordt gespeeld, maar de vooruitzichten zijn ook voor die dag erg slecht. Wanneer er morgen niet voor 16.45 uur wordt afgefloten, moet ook de wedstrijd PSV - Feyenoord van komende zondag worden uitgesteld.