Riemer voor Anderlecht-Cercle: “Eén kans minder om ons in te halen”

Riemer voor Anderlecht-Cercle: “Eén kans minder om ons in te halen”

24 april - 11:59
16

RSC Anderlecht bereidt zich voor op een belangrijke (dubbele) confrontatie met Cercle Brugge tijdens de vijfde wedstrijddag van de Champions Play-offs. Na een recente nederlaag tegen KRC Genk, is Anderlecht vastbesloten om weer op te staan voor hun thuissupporters. 

Coach Brian Riemer benadrukt in RTBF het belang van de voortdurende druk en voorbereiding in deze intense fase van het seizoen. "Het is moeilijk om lang stil te staan, zeker op dit moment. De wedstrijden komen heel snel en het is een hele voorbereiding."

Ondanks een gemengd record van zes punten uit twaalf in de Play-offs, blijft Anderlecht bovenaan staan in de competitie. Riemer benadrukt het belang van deze positie en de druk die het met zich meebrengt. "We staan op de eerste plaats en de druk die we voelen is goed. Het kan ons een duwtje in de rug geven." 

Met het oog op de komende wedstrijden tegen Cercle Brugge, erkent Riemer het cruciale belang van deze confrontaties: "De volgende twee wedstrijden tegen Cercle de Bruges zullen cruciaal zijn”, klinkt het, geciteerd door RTBF.

Als koploper in de competitie, staat Anderlecht voor een belangrijke test tegen Cercle Brugge. Riemer benadrukt het belang van continuïteit. "Elke wedstrijd die we spelen is één kans minder om de andere ploegen in te halen, en in ons geval, één kans minder om ingehaald te worden door de ploegen die achter ons aan zitten." 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)