Blessin voor Union-Club Brugge: “Morgen beslissen of Lapoussin speelt”

Blessin voor Union-Club Brugge: “Morgen beslissen of Lapoussin speelt”

20 april - 11:00
6

Het begint stilletjes aan money-time te worden in de Champions’ Play-Offs. Union Saint-Gilloise tracht voor een ommekeer te zorgen tijdens de thuiswedstrijd van zondag tegen Club Brugge. Misschien kan een terugkeer van sterkhouder Loïc Lapoussin hier wel mee voor zorgen. 

Union bevond zich aanvankelijk op koers naar een mogelijke titel in de Jupiler Pro League, maar de zaken lijken nu te ontsporen in de Play-Offs. Coach Alexander Blessin deelde zijn gedachten over de situatie met RTBF

Ondanks de recente tegenslagen benadrukt Blessin het belang van teamwork om weer tot winst te komen. Hij gelooft dat de komende wedstrijd niet de laatste kans is, aangezien er nog verschillende wedstrijden te spelen zijn in de play-offs.

Een lichtpuntje voor Union is de terugkeer van sterkhouder Loïc Lapoussin. Hoewel zijn fitheid nog in twijfel wordt getrokken, zal hij in de ploeg zitten voor de komende wedstrijd. "Zijn blessure was niet ernstig”, klinkt het bij de coach. “We zullen morgen beslissen of hij speelt." 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)