Waar eindigt Club Brugge? Er liggen zeker kansen tegen Fiorentina

Waar eindigt Club Brugge? "Er liggen zeker kansen tegen Fiorentina"

19 april - 13:16
36

Club Brugge staat in de halve finales van de Conference League. Daarin speelt het tegen Fiorentina. Volgens Tom Boudeweel is het ook daar niet kansloos. 

De metamorfose van Club is duidelijk. "De spelers hebben een houvast die ze niet hadden onder Deila", aldus Boudeweel bij Sporza"Hayen heeft er ook een collectief van gemaakt. En er is ook een gameplan. De visie van Deila over hoe gespeeld moest worden, was niet duidelijk. Nu is er wel de klik, de ommekeer. Als Club zondag ook kan winnen tegen Union, weet ik niet waar het zal eindigen."

Ook Europees is het verhaal nog niet geschreven. "Als Club hetzelfde niveau haalt als in de eerste helft tegen PAOK, zijn er zeker mogelijkheden. Fiorentina is de nummer tien uit Italië, zonder echt grote namen. Genk speelde er twee keer tegen in de groepsfase en toen werd het 2-2 in Genk en 2-1 in Firenze. De Italianen hadden ook moeite om Plzen uit te schakelen, dus er liggen zeker kansen."

In de andere halve finale speelt het Aston Villa van Youri Tielemans tegen Olympiakos. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.