Blijft Hayen toch trainer van Club Brugge? Verhaeghe spreekt over zijn toekomst

Blijft Hayen toch trainer van Club Brugge? Verhaeghe spreekt over zijn toekomst

19 april - 09:01
29

Nicky Hayen blijft uitstekend presteren bij Club Brugge en slaagde erin om zijn ploeg naar de halve finales van de Conference League te loodsen. Ook in de JPL blijft hij overtuigen. Maar zorgt dat ook voor een verlenging bij Club Brugge?

Club Brugge zoekt nog naar een nieuwe trainer, al heeft Blauw-Zwart die mogelijk met Hayen al gevonden. Bart Verhaeghe kon daar echter nog geen antwoord op geven. "We zeggen niet dat Hayen volgend seizoen nummer 1 is, noch dat hij dat niet kan worden. We hebben gezegd dat we gaan focussen op dit seizoen", klonk het bij Sporza.

Verhaeghe, die in datzelfde interview ook bijzonder streng was voor Ronny Deila, zal vooral uitkijken naar wat Hayen de komende weken nog presteert. "We willen met deze spelersgroep en staf nog de sterkste prestaties neerzetten in wedstrijden die ons nog resten", aldus de voorzitter. "We gaan er het beste uithalen. De halve finale tegen Fiorentina wordt verschrikkelijk moeilijk."
 
Niet enkel Europees staat nog op het programma, ook de bijzonder drukke Champions' Play-Offs zijn nog belangrijk. Ook daarin is Club Brugge ambitieus. "In de competitie proberen we wedstrijd na wedstrijd het beste te doen. Eerst en vooral willen we een Europees ticket veiligstellen voor volgend seizoen. Dat zijn we aan het doen en na dit seizoen zien we wel wie trainer wordt", besloot Verhaeghe.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.