Nog even de dokter en fysiotherapeut van KV Oostende mogen op verlof

Nog even de dokter en fysiotherapeut van KV Oostende mogen op verlof

17-08-2016 17:08

De afgelopen dagen was de lappenmand van KV Oostende aardig gevuld. Stilaan komt daar verandering in. Yves Vanderhaeghe kan weer bijna rekenen op al zijn spelers.

Woensdagochtend schotelde Vanderhaeghe zijn groep een pittige training voor. Onder een stralende zon viel onder meer Brecht Capon op. Hij traint weer volop mee met de groep. Ook Nicklas Pedersen was present. Even had hij wel last van zijn knie. Andile Jali deed probleemloos mee. Binnen enkele dagen doet hij waarschijnlijk een keertje mee met de beloften om wedstrijdritme op te doen.

Over Antonio Milic is er ook goed nieuws te melden. "Hij werd afgelopen zondag al vroeg in de wedstrijd vervangen na een pijnlijke val en werd naar het ziekenhuis gebracht. Het onderzoek wees uit dat het om een kneuzing in de rug ging maar vandaag ondervond de verdediger daar nog maar weinig hinder van", laat KVO via de officiële kanalen weten.

De medische staf van KV Oostende moet zich de komende dagen dus vrijwel enkel nog bezig houden met Joseph Akpala en Justin Verlinden.