'Sporting Lokeren wil gaan shoppen in B-kern van Anderlecht'

'Sporting Lokeren wil gaan shoppen in B-kern van Anderlecht'

01-08-2016 07:40

Sporting Lokeren heeft een zwakke openingswedstrijd achter de rug, op het veld van STVV was het aanvallend onmondig. Lokeren kijkt nog rond voor versterking, en vindt die misschien bij de bannelingen van Anderlecht.

Flankspeler Dodi Lukebakio zou namelijk in de belangstelling staan van Lokeren. Anderlecht gelooft echter wel degelijk nog in het jonge talent, vandaar dat hij alleen maar verhuurd mag worden. Lokeren heeft volgens Het Nieuwsblad interesse, maar er zijn ook kapers op de kust. Eerder raakte al bekend dat Red Bull Salzburg iets in hem ziet, en verder zou ook Moeskroen zich bij het rijtje gegadigden hebben gevoegd.

Lukebakio maakte vorig seizoen een veelbelovend debuut onder coach Besnik Hasi, maar uiteindelijk verdween hij weer van het toneel. Kennelijk zou Lukebakio disciplinaire problemen hebben. Onlangs werd Lukebakio in een interview nog openlijk beschimpt door manager Herman Van Holsbeeck. Het is duidelijk beter voor hem dat hij even andere oorden opzoekt. Bij Anderlecht zit hij in de zogeheten B-kern bis, niemand weet echt wat coach René Weiler van plan is met die spelers.