Verhaeghe komt met waarschuwing voor titelkandidaten: Mikken op landstitel

Verhaeghe komt met waarschuwing voor titelkandidaten: "Mikken op landstitel"

12-07-2016 23:18

Club Brugge kon vorig seizoen na elf jaar wachten de titel vieren. Wat volgde was een groot volksfeest in Brugge. Het bestuur van Blauw-Zwart lijkt niet van plan te zijn om opnieuw elf jaar te wachten.

"Dat we die titel konden behalen aan de vooravond van ons 125-jarig bestaan, maakte het geheel nog zoveel mooier", citeert de officiële website voorzitter Bart Verhaeghe op de spelersvoorstelling. "Dit maakt onze geschiedenis er alleen maar florisanter op. Een geschiedenis waar iedereen die gebeten is door de Blauw-Zwarte microbe fier, heel fier op kan zijn. Samen met zo’n groot en trouw supporterslegioen de titel kunnen vieren: daar doe je het voor!"

"De afgelopen twee à drie jaar hebben we keihard gewerkt, met de titel, bekerwinst en een kwartfinale in de Europa League tot gevolg. Maar we willen meer", is Verhaeghe meteen duidelijk. "Voor het komende seizoen mikken we andermaal op de landstitel en willen we, afhankelijk van de loting, België waardig vertegenwoordigen in de Champions League. Ook onze reputatie in de beker willen we staande houden."