OFFICIEEL: Kind aan huis blijft langer op Daknam

OFFICIEEL: Kind aan huis blijft langer op Daknam

07-06-2016 21:00

Het huwelijk tussen Sporting Lokeren en Arnar Vidarsson zal nog een tijdje standhouden. De voormalige speler van Oost-Vlaamse club blijft actief als beloftencoach. Beide partijen verlengden dinsdag het contract. 

De 38-jarige Vidarsson gaat ook de komende jaren te zien zijn op Daknam. Hij haalde enkele maanden geleden zijn Pro Licence Diploma. Hij mag het werk bij de Lokerse beloften gewoon verder zetten. "Ik heb echt genoten van het voorbije seizoen. Het werken met jonge spelers beviel me enorm. We zijn er in geslaagd de groep samen te houden en ik denk dat er voldoende talent aanwezig is om daar verder op te bouwen", klinkt het op de clubwebsite

"Ik kijk er naar uit om, samen met Geert Dirinck, een aantal talenten klaar te stomen voor het Eerste Elftal. Dat is mijn ambitie, voor minder ga ik niet. Het nieuwe contract is een blijk van vertrouwen", gaat de IJslander verder. Vidarsson speelde tussen 1997 en 2006 voor Sporting Lokeren. Hij proefde in 2014 van het hoofdtrainerschap bij Cercle Brugge. Maar verhuisde een jaartje later naar de oude stal bij Sporting Lokeren.