'Ryan mag na één seizoen al vertrekken bij Valencia'

'Ryan mag na één seizoen al vertrekken bij Valencia'

05-06-2016 08:45

Mathew Ryan heeft een heel lastig seizoen gehad bij Valencia, hij kon zich er niet opwerken tot een onbetwiste titularis. Volgens Plaza Deportiva heeft hij dan ook slecht nieuws gekregen van zijn trainer. 

Voor volgend seizoen wordt er namelijk voluit de kaart getrokken van concurrent Jaume Domenech. Die begon aan het seizoen als derde keeper, maar maakte furore toen Ryan en Diego Alves allebei geblesseerd waren. In alle competities samengeteld raakte Ryan wel nog aan 19 wedstrijden voor Valencia, maar van een geslaagd seizoen kunnen we toch niet echt spreken.

Valencia zou nu open staan voor alle aanbiedingen voor Ryan of Alves. Het wil één van de twee doelmannen nog wel houden, maar het zou dus als doublure moeten zijn. De inmiddels 24-jarige Ryan wil uiteraard gewoon spelen, en dus lijken de wegen met Valencia nu al te scheiden. Valencia heeft vorige zomer wel 7 miljoen euro betaald voor Ryan, hij mag dus zeker niet voor een spotprijsje weg. Ook een uitleenbeurt behoort nog tot de mogelijkheden.