Anderlecht organiseert open training, één opvallende speler deed mee met A-kern

Anderlecht organiseert open training, één opvallende speler deed mee met A-kern

13-04-2016 14:28

In de aanloop naar de topper tegen Club Brugge van zondag organiseerde Anderlecht woensdagnamiddag een open training. Een pak supporters zakten af naar Neerpede om hun paars-witte helden aan het werk te zien. Op het trainingsveld was er één opvallende aanwezige: Idrissa Doumbia.

De zeventienjarige Ivoriaan is officieel nog geen speler van Anderlecht, maar was wel aanwezig op de training. Dat meldt Anderlecht Online. De verdedigende middenvelder staat op het punt om een profcontract te tekenen bij de Brusselaars. Hij moet echter wachten tot zijn achttiende verjaardag vooraleer hij zijn handtekening kan zetten onder een verbintenis. Lang zal hij niet moeten wachten. Hij wordt donderdag namelijk achttien jaar oud.

De aanwezigheid van Doumbia op de training lijkt in die zin al de eerste voorstelling aan de fans te zijn. Hij traint normaal gezien mee met de beloftenkern, maar mocht deze keer meespelen met de A-kern. De enige speler uit de beloftenkern trouwens. De voorbije maanden werd hij door Anderlecht nochtans uit de schijnwerpers gehouden. Verwacht wordt dat wanneer Doumbia een profcontract tekent, hij meteen aansluit bij de A-kern.