Klopp over fitte Origi: Nu pas beseft hoezeer we hem gemist hebben

Klopp over fitte Origi: "Nu pas beseft hoezeer we hem gemist hebben"

08-02-2016 17:01

Divock Origi traint weer. De Rode Duivel zich vorige maand aan de knie liet opereren, maar staat nu weer op het oefenveld met zijn ploegmaats van Liverpool. Goed nieuws voor Jürgen Klopp en Marc Wilmots.

Een hattrick in de beker en een handvol uitstekende prestaties in de competitie. Divock Origi had zich nog maar net van een plekje in de harten van de Liverpool-supporters verzekerd, of hij viel op tweede kerstdag uit met een hamstringblessure. Omdat de spits sowieso even buiten strijd was, maakte hij van de gelegenheid gebruik om zich aan de knie te laten opereren. 

Intussen staat Origi na een relatief korte revalidatie weer op het trainingsveld, net als Daniel Sturridge en Philippe Coutinho. "Als je hen drie op training bezig ziet, weet je wat we hebben gemist de voorbije weken", liet trainer Jürgen Klopp zich maandag op een persconferentie ontvallen.

Dinsdag zou Origi al wedstrijdritme kunnen opdoen tijdens de FA-cup. "Hij traint op volle sterkte en hopelijk zit hij morgen in de ploeg. De drie jongens die weer fit zijn, kunnen niet allemaal starten, maar we vinden wel een oplossing", aldus Klopp.