Club uit Serie A wil twee miljoen euro op tafel leggen voor Anderlecht-spits

Club uit Serie A wil twee miljoen euro op tafel leggen voor Anderlecht-spits

14-01-2016 23:20
1

Het Italiaanse Atalanta Bergamo heeft zijn zinnen gezet op Anderlecht-aanvaller Idrissa Sylla. De club uit de Serie A zoekt een mogelijke opvolger voor Alessandro Diamanti en zou daarom de pijlen op Sylla gericht hebben. Atalanta zou een bod van om en bij de twee miljoen euro voorbereiden.

Idrissa Sylla komt bij Anderlecht weinig aan spelen toe en Atalanta zou van die situatie gebruik willen maken om Sylla naar de Serie A te lokken. De Italianen zien wellicht aanvaller Alessandro Diamanti andere oorden opzoeken. Diamanti wordt momenteel gehuurd van het Chinese Guangzhou Evergreen, maar de Italiaanse spits wordt in verband gebracht met een verhuis naar de Premier League.

Het is de vraag of Anderlecht Sylla wil laten gaan. Het paars-witte bestuur zal mogelijk boter bij de vis willen bij een eventuele verkoop van de aanvaller uit Guinee. Daarom lijkt het onwaarschijnlijk dat Anderlecht een bod van twee miljoen euro zal aanvaarden.

Er was al eerder interesse van Atalanta voor Sylla. De Italianen wouden de spits eerst huren, maar nu meldt Calciomercato dat Atalanta Sylla definitief wil overnemen.