Drogba wil sensationale deal voor Chelsea realiseren met de terugkeer van Lukaku

Drogba wil sensationale deal voor Chelsea realiseren met de terugkeer van Lukaku

27-12-2015 07:56

Didier Drogba zat afgelopen weekend in de tribunes van Chelsea. De Londense club zou zijn voormalige aanvaller graag terug naar Engeland halen. De ervaren aanvaller lijkt op weg om de assistent van Guus Hiddink te worden. De Ivoriaan had meteen ook goede raad voor de Nederlandse coach van Chelsea.

De Chelsea-legende denkt dat het een goed plan is om Romelu Lukaku terug naar Stamford Bridge te halen. Dat weet The Daily Star. De aanvaller ziet in Lukaku de ideale vervanger voor de teleurstellende Diego Costa. Drogba is een goede vriend van Lukaku en zou hem graag zien terugkeren naar de ploeg van zijn hart.

Lukaku kwam in het verleden al uit voor Chelsea, maar kon José Mourinho nooit overtuigen van zijn kwaliteiten. Nu de aanvaller hoge ogen gooit in Everton, denkt Drogba dat het de tijd is om Lukaku terug te halen. Hij zou The Blues minstens 43 miljoen euro kosten, meldt de Engelse krant.

Het valt echter nog af te wachten of Everton zijn aanvaller ook wil laten gaan. De Rode Duivel is enorm belangrijk in het team van Roberto Martinez. Zo wist Lukaku tegen Leicester al zijn zestiende goal van het seizoen te scoren.