Deze twee topclubs staan echt in de rij voor Dennis Praet

Deze twee topclubs staan echt in de rij voor Dennis Praet

18-11-2015 20:08

Een spierscheur hield Dennis Praet enkele weken aan de kant, maar normaal gezien loopt de Gouden Schoen er zondag tegen Lokeren gewoon weer bij. Dat er scouts op de tribune zitten voor Praet, is geen nieuws. Maar de interesse van Napoli en Dortmund lijkt nu wel heel erg concreet te zijn geworden.

Tot voor zijn blessure werd Praet vooral aan Juventus en Sevilla gelinkt. In de Bundesliga was Wolfsburg erg tuk op de eenmalige Rode Duivel. Volgens de Spaanse media is er echter een Duiste kaper op de kust. Borussia Dortmund-coach Thomas Tüchel zou erg gecharmeerd zijn door de flankspeler, en zou hem graag aan zijn selectie toevoegen in januari. 

Dortmund is echter niet de enige die aan de mouwen van de Gouden Schoen trekt. Het Italiaanse Napoli postte woensdag een foto van Praet op haar officiële facebookpagina met onderschrift: "Napoli op zoek naar een middenvelder." Zou Dennis Praet na de winter samen met Dries Mertens het mooie weer maken bij Napoli? 

Leuven lijkt iets met Napels te hebben. 

 

Corriere dello Sport - #Napoli alla ricerca di un centrocampista: spunta il nome del gioiellino #Praet dell'Anderlecht. La stellina belga è già stata in città, ospite di Dries Mertens a Capodanno 2014.

Posted by Dal Napoli Soccer Ai Tempi Nostri - Pagina Ufficiale on Tuesday, November 17, 2015