Opvallend: terugkeer van Boussoufa ineens zwaar in het gedrang
Boussoufa waarschijnlijk niet naar Anderlecht

Opvallend: terugkeer van Boussoufa ineens zwaar in het gedrang

01-08-2015 07:52

De kans is groot dat Mbark Boussoufa dan toch niet zal terugkeren naar Anderlecht. De Brusselaars zetten alles op de transfer van de Braziliaanse verdediger Rafael Toloi, waardoor er mogelijk te weinig geld is voor de Marokkaan. Ook ziet men hem vooral als een vervanger van Dennis Praet.

Nog geen week geleden leek een terugkeer van Boussoufa onvermijdelijk, maar daar komt nu toch verandering in. Volgens Het Laatste Nieuws vinden meerdere bestuurders een terugkeer van Boussoufa overbodig. Het prijskaartje van vier miljoen euro (loon + transfersom) vinden ze in Brussel onverantwoord voor de Marokkaan.

Vooral het feit dat Praet nog steeds niet vertrokken is, lijkt een komst onmogelijk te maken. De komst van Boussoufa wordt als een rem gezien op zijn ontwikkeling. Besnik Hasi lijkt zich er alvast bij neergelegd te hebben dat de aanvallende middenvelder niet terugkeert. 

"Ik reken altijd op 'Bous', maar ik moet mijn bestuur ook een beetje volgen. Ik weet dat de transferonderhandelingen niet gemakkelijk zijn. Bij het begin van de transferperiode hielden wij rekening met een vertrek van Praet. Maar Dennis is nog altijd hier. We kunnen moeilijk zo'n talent gaan blokkeren."

Lees ook: De Vijf weetjes over Boussoufa van de straat over de Brugse beul tot de roebelman