Play-Off 1-ploeg worstelt weer met enfant terrible: Geen mens weet wat hij wil
Kortrijk is zijn sterkhouder mogelijk kwijt

Play-Off 1-ploeg worstelt weer met enfant terrible: "Geen mens weet wat hij wil"

23-07-2015 09:05

Na Ivan Santini en Brecht Capon staat KV Kortrijk op het punt om nog een derde steunpilaar te verliezen. De West-Vlamingen moeten op zoek naar een nieuwe goalgetter, want Teddy Chevalier kiest waarschijnlijk voor het geld van Rizespor.

De Turkse eersteklasser wil Chevalier er heel graag bij hebben, en eigenlijk is er niet veel dat hem in België houdt. Het recente nieuwe contractvoorstel dat hij kreeg noemde hij 'lachwekkend ontoereikend', zo weet Het Nieuwsblad. KV Kortrijk is een club met een zeer beperkt budget, terwijl de 30-jarige Chevalier liever kiest voor financiële zekerheid. Hij heeft momenteel nog één jaar contract bij de Kerels.

De Fransman kreeg toestemming van Kortrijk om naar Turkije te reizen, hij speelt zaterdag dan ook niet mee tegen Standard. Toch is het nog niet zeker dat hij vertrekt, CEO Patrick Turcq weet ook van niets. "Het probleem is dat Teddy de ene dag wil blijven, de volgende dag wil bijtekenen en dan de volgende dag toch geen contractverlenging wil. Ik weet niet wat Teddy van plan is, ik denk dat niemand dat weet", klinkt het duidelijk geïrriteerd is Het Nieuwsblad.