Naast Lierse en Cercle willen nog vijf ploegen dat Mouscron-Péruwelz verliest
Ploeg wil van record af

Naast Lierse en Cercle willen nog vijf ploegen dat Mouscron-Péruwelz verliest

03-03-2015 13:59

Het gaat dit seizoen van kwaad naar erger met Mouscron-Péruwelz. Tegen Club Brugge ging het opnieuw de boot in. De 3-0-nederlaag tegen blauw-zwart was voor Mouscron-Péruwelz al de tiende nederlaag op rij. Heel wat ploegen hopen dat er nog een elfde nederlaag op rij volgt.

Mouscron-Péruwelz neemt het zaterdag thuis op tegen Westerlo. Natuurlijk is Westerlo de eerste ploeg, die hoopt dat de Henegouwers verliezen. Dat betekent immers dat er drie punten mee gaan naar de kempen. Daarna duimen ook Lierse, Cercle Brugge en Waasland-Beveren voor een nederlaag van Mouscron-Péruwelz. Indien Les Hurlus de boot ingaan, stijgen hun kansen op een verlengd verblijf in Eerste Klasse.

Naast de vier eersteklassers duimen nog drie ploegen dit weekend voor Westerlo. Het gaat om Sporting Hasselt, Antwerp FC en AFC Tubeke. Zij zijn op dit moment mederecordhouder kwestie aantal nederlagen op rij. Hun teller stopte na tien nederlagen. Indien Mouscron-Péruwelz verliest van Westerlo gaan ze uit de geschiedenisboeken en dat vinden ze in dit geval absoluut niet erg. Detail: ook Cercle Brugge en Beveren verloren ooit tien keer op rij.

%MCEPASTEBIN%