Supporters van Standard willen wedstrijd tegen Zulte Waregem boycotten
La Famille des Rouches niet tevreden

Supporters van Standard willen wedstrijd tegen Zulte Waregem boycotten

19-10-2014 07:43

De supporters van Standard zijn de sportieve gang van zaken bij hun club beu. De achterban wil daad bij woorden voegen en heeft enkele acties in petto voor de wedstrijd van zondagmiddag tegen Zulte Waregem.

La Famille des Rouches, de vzw die alle supportersclubs van Standard Luik vertegenwoordigt, eiste de afgelopen week het ontslag van coach Guy Luzon en wil dat ook zondagmiddag nog een duidelijk maken. De Luikse fans van tribune 3 willen de wedstrijd boycotten.

De ingangen van de tribunes, waar trouwens de hevigste supporters van Standard zitten, zullen geblokkeerd worden. Pas na vijftien minuten spelen, zullen ze op hun zitje gaan zitten. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Antwoord Luzon

Luzon begrijpt dat de fans niet tevreden zijn met de huidige gang van zaken, maar geeft nog niet op. "Ik begrijp de fans. Zij leven op emoties, dat is normaal", antwoordde Luzon op een persconferentie

"Mijn spelers verdienen het vertrouwen van de fans. Zij geven zich altijd 200% op training. Ze tonen een sterke mentaliteit. Ik besef dat we niet altijd goede resultaten geboekt hebben, maar ik ben er zeker van dat die wel zullen volgen."