Hasi reageert na Standard-KV Mechelen: “Standard verdiende te winnen”

Hasi reageert na Standard-KV Mechelen: “Standard verdiende te winnen”

24 april - 11:29
1

Het gelijkspel tussen Standard en KV Mechelen helpt beide ploeg niet veel vooruit. Na de wedstrijd sprak KV Mechelen-trainer Besnik Hasi met Sporza. Hasi erkent de sterke prestatie van zijn team in de eerste helft, waarbij hij opmerkte.

"In de eerste helft waren we de betere ploeg”, klinkt het bij Hasi. Hij betreurde echter ook de pech met een buitenspelbeslissing die een potentieel doelpunt van zijn team tenietdeed. "Jammer genoeg was het net buitenspel bij ons doelpunt."

Terwijl hij de tweede helft besprak, gaf Hasi toe dat zijn ploeg het moeilijk had naarmate de wedstrijd vorderde. "In de tweede helft waren wij de eerste tien minuten nog goed aan de bal, maar daarna zijn we gestopt met voetballen." Hij prees ook Standard en benadrukte dat ze op het einde de betere kansen kregen. "Standard had toen de betere kansen en verdiende op het einde om te winnen."

Ondanks het behaalde punt, bleef Hasi vastberaden over de ambities van KV Mechelen en keek vooruit naar de komende wedstrijden. "Aan onze ambities verandert dit niks, want de volgende twee wedstrijden spelen we thuis. Daarna gaan we weten waar we staan."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)