'De wens van 777 Partners om Standard te verkopen wordt steeds sterker'

'De wens van 777 Partners om Standard te verkopen wordt steeds sterker'

19 april - 15:30 Laatste update: 15:31
17

Terwijl Standard in de Europe Play-Offs speelt, heerst er achter de schermen allesbehalve rozengeur en maneschijn. De club kampt met interne problemen en groeiende onzekerheid, wat de wens van 777 Partners om Standard te verkopen zou doen toenemen. Dat meldt Sudinfo.

Bij zijn aankomst bij Standard beloofde Josh Wander financiële stabiliteit en jaarlijks Europees voetbal, maar deze beloften zijn niet waargemaakt. In het begin leek alles veelbelovend, maar de realiteit heeft deze verwachtingen niet ingelost.

Standard Liège kampt met ernstige interne problemen, waaronder betalingsachterstanden aan spelers, leveranciers en agenten, en heeft te maken met dreigingen van deurwaarders en tijdelijk bevroren rekeningen.

Daarnaast is er een gebrek aan communicatie van de Amerikaanse eigenaren en ervaren de medewerkers van de club constante angst en stress, terwijl de supporters hun geduld verliezen.

Ondanks deze problemen heeft Standard toch zijn licentie ontvangen, maar de geruchten dat 777 Partners de club wil verkopen nemen toe.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.