Euvrard beseft situatie: “Geen promotie is falen voor Zulte Waregem”

Euvrard beseft situatie: “Geen promotie is falen voor Zulte Waregem”

29 maart - 10:10
3

Vincent Euvrard zit met Zulte Waregem volop in de promotiestrijd. De oefenmeester sprak met Het Nieuwsblad over de situatie bij Essevee.

Volgens Euvrard heeft Zulte de Challenger Pro League onderschat. “Toen ik hier tekende, heb ik het bestuur gezegd dat ik geloofde dat we met deze groep konden promoveren. In alle eerlijkheid, ik ben naar hier gekomen met enkel en alleen de eerste plek in gedachten. Na de nederlaag tegen Beerschot moeten we vaststellen dat die eerste plaats weg is. Dat heeft er serieus op ingehakt, maar we zijn wel nog niet uitgeteld voor promotie.”

Euvrard weet dat promotie het enige doel is van Zulte Waregem. “Ik ben finaal de hoofdverantwoordelijke en moet oplossingen zoeken. Ik kwam naar hier om te promoveren en zei dat we in de top twee moesten finishen om over een geslaagd seizoen te kunnen spreken. Als we straks niet promoveren, zie ik dat als falen.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.