Genk moet strijd aangaan met Duitse traditieclub voor nieuwe spits

Genk moet strijd aangaan met Duitse traditieclub voor nieuwe spits

05-01-2017 16:34

Het gaat vlot bij Racing Genk op de transfermarkt. Enkele dagen geleden wist het al Sander Berge vast te leggen als vervanger voor de getransfereerde Wilfred Ndidi. Nu zou Genk zich volledig willen toeleggen op het vervangen van de zwaar geblesseerde Nikolaos Karelis. Het heeft dan ook een Venezolaanse aanvaller op het oog, maar is duidelijk niet alleen.

Genk denkt aan Josef Martinez om de onfortuinlijke Karelis te vervangen. De Limburgers willen de aanvaller graag huren voor de rest van het seizoen van het Italiaanse Torino. Toch is Genk niet de enige met verregaande interesse in de Venezolaan. Zo hebben ondermeer de Italiaanse clubs Pescara, Palermo en Bologna hun oog laten vallen op Martinez.

De grootste concurrent van Genk om de strijd voor de handtekening van Martinez is waarschijnlijk het Duitse Hamburg SV. De Duitsers hebben concrete interesse in de aanvaller, weet Tuttosport. De Duitse traditieclub gaat naar verluidt een bedrag van om en bij de drie miljoen euro opzij zetten om Martinez los te weken bij Torino.