'Keeperscarrousel op gang getrokken, eersteklasser toont interesse in Bruzzese'

'Keeperscarrousel op gang getrokken, eersteklasser toont interesse in Bruzzese'

24-11-2016 06:52
1

Sint-Truiden heeft William Dutoit helemaal opgegeven. De Truiense club is al op zoek naar een nieuwe doelman. Dat kan Sébastien Bruzzese worden, de tweede doelman van Club Brugge.

Het Laatste Nieuws meldt dat STVV interesse toont in Bruzzese. De 27-jarige doelman is de concurrent van Ludovic Butelle bij Club, maar kan hem niet uit de basis spelen. Hij is amper concurrentie voor de Fransman. Blauw-Zwart zoekt dan ook naar een nieuwe tweede doelman, waardoor Bruzzese mag vertrekken.

STVV wil daarvan profiteren en denkt eraan om Bruzzese over te nemen. De club heeft al geïnformeerd naar zijn voorwaarden. Hij zou ook openstaan voor een vertrek bij de Bruggelingen. De doelman speelde dit seizoen nog geen minuut voor Club. Maar hij heeft ambities om wekelijks onder de lat te staan

Dutoit
Als Bruzzese aangetrokken wordt, zit STVV wel met het probleem-Dutoit. Na zijn uitspraken na de wedstrijd tegen Eupen lijkt men bij STVV klaar te zijn om afscheid te nemen. De club heeft nog geen stappen ondernomen om zijn aflopende contract te verlengen en lijkt te rekenen op een transfer.