'Sampdoria geeft Praet nog niet op ondanks komst Djuricic'

'Sampdoria geeft Praet nog niet op ondanks komst Djuricic'

21-07-2016 09:03

Woensdag geraakte bekend dat Filip Djuricic op een zucht staat van een akkoord met Sampdoria. De Serviër zou zijn medische testen ondergaan en nadien een overeenkomst tekenen. In tegenstelling tot wat werd aangenomen betekent dat niet dat de Italianen Praet hebben opgegeven.

Dat meldt althans de gerenommeerde Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio. Sampdoria zou achter de schermen nog wel degelijk werken aan een overgang van Praet. Nochtans spelen zowel hij en Djuricic liefst op de positie van nummer tien, al heeft Praet al meermaals bewezen dat hij ook op links prima uit de voeten kan.

De twee kennen elkaar ook van afgelopen halfjaar. Anderlecht leende Djuricic van Benfica en de Serviër speelde zich met zijn fluwelen techniek in de harten van de Anderlecht-fans. Paars-wit vond de afkoopsom echter te hoog. Dat vond Sampdoria niet en de Italianen troeven Anderlecht zo af. In het dossier Praet is de transfersom wel een probleem. Sampdoria wil de gevraagde tien miljoen euro niet op tafel leggen en er moet dus nog onderhandeld worden.