Westerlo en Zulte Waregem houden elkaar in evenwicht in matige oefenwedstrijd

19-07-2016 22:03

Zulte Waregem en Westerlo hebben in een onderlinge oefenwedstrijd 1-1 gelijk gespeeld. Benjamin De Ceulaer en Mbaye Leye zorgden voor de doelpunten.

Beide ploegen speelden in 't Kuipke een matige wedstrijd. Daar zat de hitte - ondanks de nodige drankpauzes - uiteraard voor iets tussen. Aan de rust was het, ondanks enkele mooie kansen van Zulte Waregem, nog 0-0.

In de tweede helft vielen wel doelpunten. Het was Westerlo dat de score opende. De Ceulaer strafte een te korte terugspeelbal koelbloedig af. De voorsprong gaf Westerlo vleugels, want het kreeg onmiddellijk nog enkele kansen. Scoren lukte echter niet meer en dat strafte Zulte Waregem af. De fusieclub kreeg kort voor het einde van de wedstrijd een strafschop die door Leye werd gescoord.