Nainggolan spreekt over transfer naar Chelsea: Er is contact tussen de clubs

Nainggolan spreekt over transfer naar Chelsea: "Er is contact tussen de clubs"

04-06-2016 14:07

Een vertrek van Radja Nainggolan bij AS Roma ligt moeilijk. De middenvelder voelt zich goed in Italië, maar voelt de lokroep van het Engels voetbal. Onder meer Chelsea toont interesse in Nainggolan.

De geruchten over een vertrek van Nainggolan doen de laatste weken de ronde. De middenvelder ontkrachtte die geruchten, maar lijkt een transfer toch niet onbespreekbaar te vinden. "Chelsea wil zich versterken. Bovendien gaat Antonio Conte ernaartoe, een Italiaanse trainer die mij altijd al gewild heeft. Chelsea ís een grote ploeg en het is een mooie competitie om in terecht te komen. Er is contact tussen de clubs. Maar zo lang er geen akkoord bereikt is, hou ik me daarbuiten", vertelt hij in Nina.

Chelsea zal wel veel moeten doen om Nainggolan te overtuigen. "Ik ben heel gelukkig bij AS Roma. Men apprecieert wat ik voor de club doe, iedereen heeft me graag, als voetballer, en als mens. En wat voor mij persoonlijk heel belangrijk is: ik leid hier een goed leven. Er is een mooie balans tussen mijn voetbal en mijn gezinsleven. Het zou een heel moeilijke keuze zijn, om Italië achter te laten, na elf jaar", aldus Nainggolan.