Rode Duivelin gezocht: VoetbalPrimeur.be zoekt de knapste Belgische EK-dame!

Rode Duivelin gezocht: VoetbalPrimeur.be zoekt de knapste Belgische EK-dame!

07-06-2016 16:00
2

WK-babe Axelle deed vanuit Brazilië onze harten sneller slaan. Maar met het EK voor de deur gaat VoetbalPrimeur.be nu zélf op zoek naar de ultieme voetbalbabe! Op het spel staat de titel van EK-babe en de knapste Belgische Duivelin krijgt ook op onze kosten een zinderende fotoshoot!

We geven vanaf nu elke dame die ouder is dan 18 jaar de kans om hét gezicht (en lichaam) van dit EK te worden. Deelnemen is trouwens heel eenvoudig: stuur ons één of meerdere foto's door waarop blijkt dat jij écht achter onze Rode Duivels staat. Vlaggetjes, t-shirt, bodypaint... Als je het kan verzinnen én het staat in het thema van onze voetbalhelden, is het perfect!

Onze redactie neemt samen met de mannen van Clint.be de zware taak op zich om een eerste selectie te maken. Nadien kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete Rode Duivelin uit die selectie.

Zodra wij ons kennersoog hebben laten vallen over de eerste inzendingen, is het dus aan jullie! Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriet en de populairste EK-babe wordt dan de uit te dagen Rode Duivelin. Elke speelronde komt er een nieuwe battle waarin het publiek mag stemmen op de huidige Rode Duivelin of op één van de nieuwe uitdagers. Wie de meeste stemmen weet te versieren wordt dan de nieuwe, zittende Rode Duivelin van het EK! Wanneer het avontuur voor onze Rode Duivels op het EK stopt (in de finale dus, zonder enige twijfel) , weten we ook wie de ultieme Rode Duivelin is.

Stel je kandidaat
Denk je dat jij het in je hebt om dé Rode Duivelin van dit EK te worden? Stuur je foto's voor vrijdag 10 juni 12.00 uur in via info@voetbalprimeur.be (bestanden moeten samen kleiner dan 12 MB zijn)! Veel succes!