Makelaar Vanhaezebrouck reageert op interesse van Anderlecht

Makelaar Vanhaezebrouck reageert op interesse van Anderlecht

09-04-2016 07:39

Blijft Hein Vanhaezebrouck ook volgend seizoen bij AA Gent? De succescoach wordt nadrukkelijk gelinkt aan Anderlecht, maar uit Gentse hoek klinkt er duidelijk dat een transfer niet mogelijk is.

Manager Mogi Bayat geeft in Het Laatste Nieuws duidelijk aan dat er helemaal geen stunt in de maak is. "Uit respect wil ik u te woord staan, en stellen dat ik normaal gezien niet eens reagéér op dit soort onnozelheden", luidt zijn korte antwoord. Ook voorzitter Ivan De Witte gelooft nooit dat zijn coach naar de recordkampioen trekt. "Ik weiger daar geloof aan te hechten, Hein heeft in zijn waardepatroon een zekere correctheid", vertelt hij aan diezelfde krant.

Vanhaezebrouck is sowieso niet zo gemakkelijk los te weken bij Gent, want de coach heeft daar een contract tot 2018. Gent kan een veto stellen tegen een eventuele transfer, het ziet de coach uiteraard liever naar het buitenland vertrekken dan naar concurrent Anderlecht. Zo wordt het hoofdstuk van Vanhaezebrouck en Anderlecht afgesloten voor het goed en wel begonnen is.